Hydraulisylinterit Lapualta - Ravaltsu Oy

Ravaltsu Oy on hydraulisylinteritehdas Lapualla. Hydraulisylinterit ovat kuuluneet Ravaltsu Oy:n tuotantoon 35 vuoden ajan. Valmistamme nykyisellään noin 20 000 sylinteriä vuodessa.

Tuotanto

Valmistamme hydraulisylintereitä yksittäiskappaleina asiakkaan toivomusten mukaisesti ja teemme suurempia sarjoja koneiden valmistajille ja jälleenmyyjille.

Tuotannon kapasiteetti on noin 30 000 sylinteriä vuodessa. Sylintereiden valmistuksessa käytämme viimeisintä tekniikkaa, 35 vuoden ammattikokemustamme ja korkeatasoisia materiaaleja. Käytössämme ovat nykyaikaiset cnc-koneet, sorvit, työstökeskukset, sahat, hitsausrobotti ja runsaasti manuaalisia koneita.

Korjaus

Vaurioitunut hydraulisylinteri saa meillä perusteellisen kunnostuksen.
Vaihdamme tiivisteitä, jotka löytyvät meidän suuresta tiivistevarastostamme. Harvinaisemmat tiivisteet hankimme muilta tiivistetoimittajilta. Sylintereihin vaihdamme tarpeen vaatiessa uuden varren ja sylinteriputken.
Paras vaihtoehto on toimittaa rikkinäinen hydraulisylinteri meille, joko korjaamme sen tai teemme uuden mallin mukaan edullisesti.

Pintakäsittely

Maalaamme hydraulisylinterit maalaamossamme normaaleilla perusväreillä ja suuremmat sarjat asiakkaan väritoivomuksen mukaan.

Toimitukset asiakkaille

Pakkauksessa ja kuljetuksessa käytämme kaikkia kuljetustapoja esim. matkahuolto, nouto, rahtitaxi, kiitolinja yms. asiakkaan toivomuksen mukaan.

Palvelu

Sylinterimyynti on auki työaikana 7:30-16:00 joka arkipäivä.

Tilauksen voi tehdä verkkokaupasta, puhelimella, faksilla tai sähköpostilla. Henkilökohtaisella käynnillä voimme tutkia tarkoin, mikä on teille sopivin hydraulisylinteri.

Yritys on vakavarainen ja kuuluu parhaaseen luottoluokkaan AAA.